Programma / foto's

Maandag 27 april 2020

Helaas hebben wij in verband met het Coronavirus besloten de geplande activiteiten voor Koningsdag in Tiel op 27 april aanstaande af te lasten. Dit mede op advies van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen.

We hopen dat de kinderspelen en het concert op een andere dag plaatst kunnen vinden. Echter kunnen we daar op dit moment nog niets over zeggen of over besluiten. Zodra wij meer weten, hoor je dit van ons via onze website en Facebookpagina.

De Algemene ledenvergadering van 21 april zal ook niet doorgaan.

Alternatieve Koningsdag

• De Oranjebond heeft een brainstorm gehouden onder de leden en daar is een alternatief programma uitgekomen dat omgedoopt is tot Woningsdag.
  • Op www.koningsdagthuis.nl kan iedereen online samenkomen om het oranjegevoel van Koningsdag ook nu te beleven.
  • De Domicuskerk en St. Maartenkerk luiden van 9.45 tot 10.00 uur de klokken.