Programma / foto's

08.15 uur Luiden van de klokken van de Dominicuskerk

08.30 uur Luiden van de klokken van Passewaay

09.00 uur tot 16.00 uur kindervrijmarkt

Klik hier voor meer informatie

10.15 uur Muzikale rondwandeling door het centrum van Tiel van de KTSM

11.00 uur tot 16.00 uur kinderspelen met luchtkussenspektakel en kanovaren

Tijdens de kinderspelen kunnen kids van 4 tot 12 jaar losgaan op de meest waanzinnige luchtkussens. De luchtkussen staan op de Veemarkt en  worden verzorgd door Familie Pronk.  Op de gracht kan met kano's worden gevaren.

De luchtkussen  kosten 1 muntje per keer. Muntjes zijn per 8 te koop voor €2,00 bij het kraampje van de Oranjevereniging op de Veemarkt. Bij de attracties staan begeleiders, maar deelname is op eigen risico.

12.00 uur tot 13.00 uur bespeling carillon door stadsbeiaardier Wim Ruitenbeek

Stadsbeiaardier Wim Ruitenbeek opent traditioneel  met het Wilhelmus, daarna klinken bekende vaderlandse en oranje-liederen .

20.00 uur  St. Maartenskerk in concert

Wie dit jaar gaat optreden maken we zo snel mogelijk bekend. Om 19:30 uur opent de St. Maartenskerk haar deuren. Om 20:00 uur gaat het Oranjeconcert van start. De entree is GRATIS.