Programma / foto's

08.15 uur Luiden van de klokken van de Dominicuskerk

08.30 uur Luiden van de klokken van Passewaay

09.00 uur tot 16.00 uur kindervrijmarkt

Klik hier voor meer informatie

10.15 uur Muzikale rondwandeling door het centrum van Tiel van de KTSM

------ KINDERSPELEN AFGELAST -----

Tot onze zeer grote spijt hebben we de beslissing moeten nemen Koningsdag 2019 af te blazen. Gezien de voorspelde weersverwachtingen (veel regen en sterke wind) is het te onveilig om de springkussens neer te zetten.

Uitstel is echter geen afstel. We gaan er alles aan doen om op een later moment dit spektakel alsnog plaats te laten vinden. Hierbij zijn we onder andere afhankelijk van de gemeente en de verhuurder van de kussens. Zodra wij meer weten, maken wij dit via de website en Facebookpagina bekend.

Het concert in de avond gaat gewoon door. Vooralsnog gaat de kindervrijmarkt ook door.

12.00 uur tot 13.00 uur bespeling carillon door stadsbeiaardier Wim Ruitenbeek

Stadsbeiaardier Wim Ruitenbeek opent traditioneel  met het Wilhelmus, daarna klinken bekende vaderlandse en oranje-liederen .

19:30 uur  St. Maartenskerk in concert

Om 19:30 uur opent de St. Maartenskerk haar deuren. Om 20:00 uur wordt de avond geopend door een korte toespraak van de burgemeester. Het is dit jaar een verrassingsconcert, dus zonder programma boekje. Het koor Just For Fun en zangeres Gracita treden op. De entree is GRATIS.